Поточний спецпроект
МОЗОК ЧАС

20 та 21 жовтня відбулись чергові виїздні симуляційні тренінги "Медежмент гострого мозкового інсульту"

20 та 21 жовтня відбулись чергові виїздні симуляційні тренінги 22 жовтня 2022

20 та 21 жовтня відбулись чергові виїздні симуляційні тренінги від Українсько Товариства Інсультної Медицини "Медежмент гострого мозкового інсульту" за підтримки Берінгер Інгельхайм 

20 жовтня тренінг відбувся в Житомирській міській лікарні №1, яка надає допомогу понадо 500 пацієнтам з інсультом на рік. 

Спікери ГО "УТІМ" Ольга Білецька, Дмитро Гриниха та Павло Лебединець разом з лікарями інсультного відділення пройшлись маршрутом пацієнта в лікарні, обговорили нові рекомендації ESO та ESMINT, найбільш важливі питання українських нормативних документів, щодо лікування гострого мозкового інсульту. Лікарі та медичні сестри інсультного відділення прийняли участь в двох симуляціях, завдяки яким покращили свої знання щодо надання невідкладної допомоги пацієнтам. 

21 жовтня Павло Лебединець, Юлія Власійчук та Андрій Нос провели симуляційний тренінг на базі Бориспільської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування.

Лікарня має сучасне обладнання та неврологічне відділення для надання допомоги пацієнтам з гострим мозковим інсультом. Тренінг пройшов в дискусіях між спікерами та лікарями невропатологами, нейрохірургами,  анастезіологами, радіологами та адміністрацією лікарні. Окрім розбору теоритичної частини тренінгу було проведено дві симуляції, з якими лікарі успішно впорались. 

Від імені Українського товариства інсультної медицини ми щиро дякуємо кожному медичному працівнику, який прийняв участь в симуляційних тренінгах "Менеджмент гострого мозкового інсульту" та бажаємо і надалі покращувати якість надання допомоги хворим на гострий мозковий інсульт. 

Створюємо інсультну допомогу разом